5 social selling tools die goed werken

Wil je met social selling aan de slag, en heb je geen idee welke tools daar nou echt handig bij zijn? Heb je geen zin om het wiel opnieuw uit te vinden? Wil je het liefst met makkelijk werkende tools aan de slag maar heb je geen idee welke het beste werken?

 

Maak gebruik van onze kennis die wij in de afgelopen jaren over social selling hebben opgedaan. Welke tools gebruiken wij? Welke werken goed? 

 

Social selling kan overal plaatsvinden, maar uiteindelijk blijft LinkedIn wel het meest effectief. LinkedIn vormt dé plek voor professionals die met social selling aan de slag willen. Wil jij aan de slag met social selling op LinkedIn? Dan kun je gebruik maken van diverse handige tools. Hieronder vind je 5 van de beste social selling tools.

 

Whereby.com

Whereby.com (de nieuwe naam van appear.in) is een modern alternatief voor Skype. Veel mensen maken gebruik van Skype, wat natuurlijk ook een prima oplossing is. Wat is dan het verschil met Whereby.com? Deze tool is niet alleen heel gebruiksvriendelijk, maar ook goedkoop. Het biedt goede mogelijkheden om even snel met elkaar in contact te komen. Whereby,com is een vorm van beeldbellen waarbij je makkelijker vertrouwen opbouwt. Je deel je eigen url en je maakt verbinding. Proberen? https://whereby.com/soldit.

 

Soldit! Insight 

Soldit! Insight laat je zien wie er op je website komt. Deze bedrijfsherkenningssoftware is heel praktisch wanneer je al eerder met iemand contact hebt gehad. Soldit! Insight laat je zien wie er op je website is geweest. Zie je hier een bekende tussen staan? Dan kun je hier direct op inspelen. Neem weer eens contact op met de betreffende persoon of het bedrijf om te laten weten dat je het eerdere contact niet vergeten bent. 

 

Hubspot crm 

Hubspot is een ideaal systeem voor social selling. Het is heel eenvoudig om met deze tool alle afspraken in te plannen, te updaten en bij te houden. Heel overzichtelijk en efficiënt. Hubspot sales crm kan ook goed worden gebruikt voor mailfuncties. Zo kan de tool voor je checken of iemand een mail heeft geopend of niet. 

 

LinkedIn Sales Navigator 

Als je actief aan de slag wilt met social selling, dan heb je uiteraard goede leads nodig. De tool LinkedIn Sales Navigator helpt je bij het binden van kwalitatieve leads. Deze tool houdt eenvoudig bij wat iedereen aan het doen is, waardoor jij alle nodige informatie krijgt over de wensen en behoeften van jouw doelgroep. Ook deze tool laat je realtime updates zien en biedt meer mogelijkheden om met prospects om te gaan. Zo kun je deze tool makkelijk met Lead Builder combineren. 

 

Hunter 

Hunter is een tool die het vinden van relevante mailadressen makkelijk maakt. Binnen enkele seconden heb je de juiste mailadressen gevonden en kun je eenvoudig contact leggen met mensen die voor jouw bedrijf interessant zijn. Wanneer je gebruik maakt van Hunter hoef je nooit meer tijd te verliezen aan het vinden van de juiste contactpersonen en bijbehorende mailadressen.

 

Wil jij met social selling aan de slag en wil je onze ervaring daarmee gebruiken? Neem dan contact met ons op. 

 

Download hier de Whitepaper!

social selliing tools
Stuur mij:

Content marketing voor de B2B markt
Alles wat jij wil weten over Social Selling