Bedrijfsvideo

In de wereld van online marketing geldt tegenwoordig: hoe persoonlijker, hoe beter! Een bedrijfsvideo biedt je de mogelijkheid om je persoonlijkheid over te brengen op je kijker. Wij zorgen voor professionele, pakkende en hoogwaardige bedrijfsvideo’s die écht aanspreken.

De mens achter het bedrijf

Mensen kopen van mensen. Niet van een bedrijf. Vooral als ze een product of dienst kopen waar ze advies over willen hebben, dan is het belangrijk om mensen kennis te laten maken met de mens achter je bedrijf. Met jou dus. Een video is daar een uitgelezen mogelijkheid voor. Je wilt dat mensen jou leren kennen.

Gunfactor

Net zoals een beeld meer kan zeggen dan 1000 woorden, geldt bij een video dat je zelfs als je maar een video van een minuut hebt, zoveel meer over jezelf kunt laten zien en horen, dan je met een geschreven tekst kan doen. In een video komt jouw persoonlijkheid namelijk veel sneller naar voren. En als mensen je beter kennen door die video, is ook de gunfactor waarschijnlijk groter. Puur doordat ze het idee hebben dat ze je beter kennen. Bijzonder toch, hoe dat werkt?

Waar sta je voor?

Een bedrijfsvideo laat ook zien waar je als bedrijf voor staat, wat je doet en misschien ook wel voor wie je  het liefste werkt. Misschien laat het de locatie waar je gevestigd bent ook zien, omdat dat een nog beter beeld geeft van je bedrijf én van jou. Wat je precies laat zien en horen, hangt ook af van het doel dat je met de video hebt. Dat kan dus per video of per bedrijf verschillen.

Zelf doen of laten maken?

Een eenvoudige video maken kan tegenwoordig met smartphones. Let er wel op dat dat een beetje hetzelfde werkt als een selfie. Hoe vaak lukt het om een mooie selfie te maken die je kunt gebruiken, bijvoorbeeld op je website of social media profielen. Bij video’s werkt het hetzelfde. Zelf een video met je smartphone maken geeft meestal niet het beste resultaat. Want een professionele bedrijfsvideo maken is een vak apart. Het vak waar onze specialisten jarenlange ervaring in hebben.

 

Wil jij een professionele bedrijfsvideo? Wij zorgen voor professionele, pakkende en hoogwaardige bedrijfsvideo’s die écht aanspreken.

Wat kost dat?

bedrijfsvideo

Download hier onze whitepapers!
Stuur mij:

Content marketing voor de B2B markt
Alles wat jij wil weten over Social Selling