Beter zichtbaar met de SEO webteksten van Soldit

Als ondernemer ben je in de eerste plaats bezig met ondernemen. Ook probeer je er natuurlijk voor te zorgen dat jouw product of dienst bekend wordt bij je potentiële klanten. Zo zijn vrijwel alle ondernemers inmiddels te vinden op internet, met een eigen website of webshop. Maar wat betekent dat eigenlijk, ‘te vinden zijn op internet’? Er bestaan immers duizenden sites en shops, hoe zorg je ervoor dat juist jouw website gevonden wordt door mensen die ook echt geïnteresseerd zijn in het doen van een aankoop?

SEO en Google

Het antwoord op deze vraag laat zich in één afkorting vangen, SEO. SEO staat voor Search Engine Optimalization wat in het Nederlands zoekmachineoptimalisatie betekent. SEO het komt er kortweg op neer dat het jouw website beter vindbaar maakt voor grote zoekmachines als Google. Google analyseert elke paar dagen jouw website op veel verschillende factoren. Een van de meest belangrijke factoren is het hebben van unieke teksten, die relevant zijn voor je zoekopdracht. SEO webteksten geschreven door een SEO tekstschrijver helpen Google daarbij een handje, zodat Google jouw website hoger waardeert. Door je website te laten optimaliseren voor Google, komt deze dus hoger in het rijtje met zoekresultaten te staan. Soldit is de specialist in SEO (Zutphen) en loopt al vijf jaar voorop met het toepassen van de nieuwste technieken. Dit bekent dat wij kunnen bouwen op onze ervaring en bewezen effectiviteit.

Hoe werken SEO webteksten?

SEO webteksten zijn teksten die geoptimaliseerd zijn voor Google. Dat wil zeggen dat een SEO copywriter bij het schrijven van de teksten bekijkt welke zoekwoorden het beste bij jouw website of webshop passen. Vervolgens schrijft deze SEO tekstschrijver unieke artikelen die hierbij aansluiten. Unieke artikelen zijn artikelen zonder plagiaat, artikelen dus die nog nergens anders op het internet te vinden zijn. Een SEO tekstschrijver gaat dus voor jou aan de slag.

Door wie wil je gevonden worden?

Stel dat je een fysiotherapeut met een praktijk in Zutphen bent. In dat geval is het belangrijk dat jouw praktijk hoog eindigt bij zoektochten met zoekwoorden als ‘fysiotherapie Zutphen’, maar hoef je niet helemaal bovenaan te staan als iemand ‘fysiopraktijk Maastricht’ in Google als zoekterm combinatie invoert. Een SEO copywriter kan SEO teksten schrijven die ervoor zorgen dat jouw website gevonden wordt door diegenen die ook echt naar jou op zoek zijn. In het geval van ons voorbeeld dus door mensen die een fysiotherapeut in Zutphen zoeken. Of je nu landelijk concurreert, of juist regionaal aan de top wil staan, Soldit helpt je verder.

Wat maakt SEO webteksten beter dan reclame op social media?

Stel dat je op zoek bent naar een nieuwe zomerjurk. Goede kans dat je dan op Google gaat zoeken naar zomerjurken, met zoekwoorden als ‘zomerjurk kopen’ of ‘nieuwe collectie zomerjurken’. Op het moment dat jij gaat zoeken, heb je de eerste stap van het aankoopproces al genomen. Voor veel ondernemers is dat de belangrijkste stap, je bent namelijk bereid om iets te kopen. Betaalde social media is natuurlijk ook goed af te stellen op je doelgroep, maar daarbij mis je vaak die eerste stap. Zoek je op YouTube naar een filmpje van een labrador puppy en zie je eerst een reclame voor nieuwe zomerjurken, dan is de kans groot dat jij toch liever eerst naar die schattige pup gaat kijken. Met andere woorden, SEO teksten zorgen ervoor dat mensen bij jouw website uitkomen, op het moment dat zij in hun hoofd al bezig zijn met het doen van een aankoop.

Waarom gebruikmaken van een SEO copywriter?

Als ondernemer wil je dus dat jouw klanten je kunnen vinden. Hoe moeilijk kan dat zijn? Als je ongeveer weet met welke zoekwoorden (‘fysiotherapeut Zutphen’, of ‘zomerjurk kopen’) je potentiele klanten aan de slag gaan, dan houdt het SEO teksten schrijven niet meer in dan het zo vaak mogelijk herhalen van die zoekwoorden, toch? Helaas, zo eenvoudig is het niet. Wie voor 2013 gebruikmaakte van zoekmachines kwam bij de zoekresultaten wel eens zo’n website tegen die vol met onbegrijpelijke taal stond. Die sites werden inderdaad op die manier gebouwd. Inmiddels gebruikt Google honderden factoren om de kwaliteit van een website te bepalen. Hierbij zijn goede en unieke teksten heel belangrijk. SEO teksten schrijven is dan ook echt een vak geworden. Soldit heeft zich dit vak eigen gemaakt en is de expert in SEO uit Zutphen. Wij weten de juiste combinatie aan zoekwoorden, de plaatsing daarvan in de tekst en het juiste aantal en schrijven op basis daarvan een tekst die begrijpelijk en informatief is. Een SEO copywriter weet dus precies wat hij moet doen om de teksten op jouw website voor Google te optimaliseren.

De service van Soldit SEO Zutphen

Soldit is de specialist op het gebied van SEO teksten schrijven, verder helpen wij u ook op andere manieren om uw website of webshop bij jouw klanten bekend te maken, bijvoorbeeld door linkbuilding en SEO optimalisatie. Wij doen dit vanuit ons kantoor in Zutphen. Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van SEO (in Zutphen), dan bent u bij Soldit dus aan het juiste adres. Soldit werkt samen met meerdere professionals met uiteenlopende specialisten. Zo kunt u bij Soldit SEO Zutphen terecht voor de diensten van een professionele SEO tekstschrijver die over elk gewenst en voor u relevant onderwerp een mooie tekst kan schrijven in de door u gewenste stijl. Een goedlopende tekst is niet alleen prettig voor de lezer, maar levert u ook een hogere waardering door Google op.

Wat Soldit voor jou kan doen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat een SEO copywriter voor jouw webteksten kan betekenen? Bekijk dan ons aanbod of neem, uiteraard geheel vrijblijvend, contact met ons op. Wil je liever persoonlijk met ons kennismaken, dan kan dat natuurlijk ook. Op ons kantoor in Zutphen staat de koffie al voor je klaar. Een SEO tekstschrijver van Soldit helpt je door het SEO-proof herschrijven van je bestaande teksten, maar kan ook nieuwe teksten voor je opstellen. Dankzij deze teksten wordt jouw website al snel de nieuwe favoriet van Google. Wil je meer weten download onze whitepaper over contentmarketing.

Beter zichtbaar met de SEO webteksten van Soldit

Download onze whitepapers
Stuur mij:

Content marketing voor de B2B markt
Alles wat jij wil weten over Social Selling