Influencer marketing

Influencer marketing bij Soldit!

De nieuwe service van Soldit! is Influencer marketing. Steeds meer bedrijven kiezen voor influencer marketing en daar zijn belangrijke redenen voor. Eén van de belangrijkste redenen is wel dat influencers de ‘leiders’ op social media zijn, waardoor het effect gigantisch is wanneer zij het woord uitspreken voor jouw bedrijf.
Maak een afspraak

Wat is influencer marketing precies?

Deze vorm van marketing focust zich op de inzet van influencers – de invloedrijke leiders op social media, om de boodschap van bedrijven over te brengen naar het grote publiek. Het is de meest effectieve vorm van digitale reclame om de moderne doelgroepen van vandaag aan te spreken. Het is dan ook zo dat influencer marketing maar liefst elf keer meer ROI heeft dan andere vormen van digitale reclame.

 

Combinatie met contentmarketing en social media marketing

Influencers zijn voornamelijk actief op social media. Dit verklaart direct de sterke combinatie tussen influencer marketing en social media marketing. Vervolgens wordt er nog een stukje contentmarketing aan de mix toegevoegd. Een groot deel van de influencer campagnes bevat een inhoudselement dat wordt gemaakt door de influencer zelf of door ons, waarna het geheel door de influencer via social media wordt verspreid voor een optimaal effect.

 

De invloed van mond-tot-mondreclame

Eén van de meest effectieve vormen van reclame is mond-tot-mondreclame. Dit is al tientallen jaren het geval. Geen stukje reclame is zo waardevol en betrouwbaar als de reclame die komt uit de mond van een tevreden klant. Alle influencer marketing omvat van nature mond-tot-mondreclame, waardoor het effect wordt versterkt.

 

Laat influencers voor je spreken!

Influencers zijn dé popsterren van social media en jij kunt hen laten spreken voor jouw bedrijf, voor jouw merk, voor je product of je dienst. Soldit! zet influencer marketing op effectieve wijze in voor jouw bedrijf, zodat jij er je voordeel mee kunt doen. Wil jij meer weten over wat influencer marketing voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Soldit! is het influencer marketing bureau in Zutphen.

Maak een afspraak

influencer marketing

Neem contact op over influencer marketing