Online marketing bureau Deventer

Ben jij op zoek naar een online marketing bureau uit Deventer of omgeving? Soldit! is gevestigd in Zutphen en wij werken graag met bedrijven uit de regio.

Voor ons draait online marketing om meer klanten en meer omzet voor onze klanten. Online marketing is daar een krachtig hulpmiddel bij. Hoe we dat doen en wat dat betekent voor de online marketing van onze klanten lees je hier.

 

Top of mind bij potentiële klant

Soldit! helpt ondernemers en bedrijven slimmer, beter en meer te verkopen door effectieve online marketing voor het uit te voeren. Onze marketingacties helpen bij jouw online zichtbaarheid en vindbaarheid. Daardoor denkt jouw (potentiële) klant eerder aan jou als hij iets zoekt wat jij aanbiedt. Dat is voor ons de basis van top-of-mind-marketing. Onze online marketing ondersteuning helpt jou of de verkoper daardoor om meer en beter te verkopen. Want uiteindelijk draait het daarom, nietwaar?

 

Online marketing

Onze klanten, ondernemers en B2B bedrijven, hebben passie voor hun klant en voor wat ze doen. Het is ze duidelijk dat ze ‘iets moeten’ met marketing en online zichtbaarheid. Maar daar hebben ze geen verstand van, en eerlijk gezegd willen ze dat ook niet echt. Online marketing is voor hen best lastig. Herkenbaar? Online marketing is onze specialiteit die deze last voor jou verlicht.

 

Onze aanpak

Meer klanten en meer omzet voor onze klant, dat is het doel van alle online activiteiten die wij uitvoeren. Want als jij top of mind komt bij je (potentiële) klanten omdat ze je al een beetje kennen van iets wat ze online van je gezien of gelezen hebben, denken deze eerder aan je zodra je jouw diensten of producten nodig hebben.

Wij combineren sales en marketing in ons productaanbod voor jou. Dat maakt ons online marketing bureau uit Deventer uniek.

Onze aanpak bestaat onder andere uit deze diensten:

  • Content marketing
  • SEO copywriting
  • Online marketing
  • Social media
  • Email marketing
  • Design, grafische vormgeving, webdesign
  • Communicatie- en marketingstrategie
  • Social selling training

 

Wij gebruiken social selling voor onze klanten en voor onszelf om de online marketing te ondersteunen.
Heb jij er al van gehoord? Wil je er meer over weten, download dan hiernaast onze belangrijkste tips voor social sellling en content marketing.

 

Over Deventer

De hanzestad Deventer is een van de oudste steden van Nederland en ligt aan de IJssel. Al in het jaar 952 wordt Deventer als stad vermeld. Nog altijd zijn er veel historische gebouwen in het centrum van de stad te vinden.

Ons online marketing bureau Deventer is er speciaal voor B2B bedrijven in Deventer en omgeving die ondersteuning in hun online marketing kunnen gebruiken. Kennismaken? Neem dan contact met ons op.

links:
Gemeente Deventer
VVV Deventer

Download hier de Whitepaper!

Online marketing bureau Deventer
Stuur mij:

Content marketing voor de B2B markt
Alles wat jij wil weten over Social Selling