SEO webteksten

Zonder pakkende en wervende webteksten ben je helemaal nergens in deze tijd. Heb je nog geen webteksten of zijn jouw webteksten behoorlijk verouderd? Wij zetten ervaren copywriters en tekstschrijvers in om pakkende SEO webteksten voor je te schrijven.

 

Waarom zijn SEO webteksten belangrijk?

SEO helpt bij het vindbaar maken van je tekst. Een beter vindbare tekst komt hoger in de zoekresultaten van Google of een andere zoekmachine. Hoe Google precies bepaalt waar in de zoekresultaten een pagina terecht komt, zit verweven in het algoritme. Dat is de techniek die zit achter al die zoekopdrachten en websites vinden die een antwoord hebben op die zoekopdracht.

Omdat veel mensen niet verder kijken dan de eerste paar zoekresultaten is het belangrijk om dáár terecht te komen. Zeker op de eerste pagina van zoekresultaten.  

Daarvoor moet een tekst aan veel kenmerken en ‘regels’ voldoen. Onze SEO copywriters weten precies wat die kenmerken zijn. En zij maken een tekst die daaraan voldoet en bovendien prettig leesbaar en pakkend is. Een tekst die volledig aansluit bij uw bedrijf en wat u wilt vertellen op de website.

Voorbij de technische ‘eisen’ aan een tekst

Voorbij aan de technische eisen die Google stelt aan SEO webteksten, is een van de criteria van Google gelukkig tegenwoordig ook dat de tekst lekker leesbaar is. Een levendige tekst belandt dus ook hoger in de zoekresultaten. Ook pakkende teksten zijn daarom belangrijk voor SEO.

Voordelen van SEO webteksten

De voordelen van SEO webteksten zijn groot.

  • Je site is beter vindbaar voor Google.
  • Je pagina belandt daardoor hoger in de zoekresultaten.
  • Hoger in de zoekresultaten betekent meer bezoekers (en potentiële klanten op je website).
  • SEO zorgt ervoor dat de pagina gevonden wordt op de zoekwoorden die voor jouw bedrijf belangrijk zijn.
  • Het zijn lekker leesbare, aantrekkelijke teksten die je bezoeker inspireren om verder te lezen en om klant bij je te worden. 
  • SEO teksten dragen bij aan meer omzet en meer verkopen.

 

Wil jij professionele SEO webteksten en laat je dat liever over aan ervaren copywriters en tekstschrijvers? Wij zorgen voor pakkende teksten die gevonden worden. 

Wat kost dat?

SEO webteksten

Download hier onze whitepapers!
Stuur mij:

Content marketing voor de B2B markt
Alles wat jij wil weten over Social Selling