Social media marketing bureau Apeldoorn

Even kijken of er nog iets bijzonders is getweet. Of dat filmpje op Facebook even delen. En dan ongemerkt toch langer op Facebook blijven dan je bedoeling was. Herken je dat?
Privé gebruiken we social media (soms) best intensief. Maar hoe zit dat voor je bedrijf?
Gebruik jij de kracht van social media al om nieuwe klanten aan te trekken? Of heb je geen idee wát je dan telkens moet plaatsen en doe je het daarom niet. Heb je simpelweg geen tijd om ook nog social media toe te voegen in je bedrijf? En overweeg jij om social media uit te besteden aan een social media marketing bureau Apeldoorn of omgeving? Wij zijn Soldit!, gevestigd in Zutphen en gespecialiseerd in social media voor onze klanten.

 

Online zichtbaar zijn

Met een zakelijk profiel op een social media platform ben je er nog niet. Je wilt dan ook regelmatig en kwalitatief goede informatie met je volgers delen.

Regelmatig, zodat je vaker zichtbaar bent voor je volgers. Want hoe vaker ze een post van je zien, hoe beter ze je bedrijf leren kennen. En hoe sneller ze bij je gaan kopen als ze op zoek zijn naar jouw product of dienst. Kwalitatief goede informatie is belangrijk, zodat je iets deelt wat voor je volgers belangrijk of relevant is.

Het maakt daarbij niet uit of het om Twitter gaat, met z’n mega korte berichten, of iets op LinkedIn. Regelmatige en informatieve posts zijn de basis van social media marketing.

 

Tips voor zakelijk gebruik social media

Als je social media zakelijk gebruikt, is het belangrijk om antwoord te krijgen op 2 vragen:

  1. Wie zijn jouw klanten (of met wie werk je het liefst?)
    Ons blog over je ideale klant helpt je misschien op weg. Je leest het hier. 
  2. Op welk social media platform zijn jouw klanten meestal actief? Bijvoorbeeld, zit jouw klant meestal op LinkedIn, dan is een advertentie op Facebook niet zo effectief.

 

Als je weet wie jouw klanten zijn en op welk platform je het beste kunt zijn, dan pas je daar je content, blogs en posts op aan. Een tweet van 140 tekens is een heel ander bericht dan een blog op LinkedIn.

 

Social media marketing uitbesteden?

Vind jij social media een hoop gedoe en tijdrovend? En heb je geen idee hoe je het consistent kunt gebruiken voor je bedrijf? Besteedt het dan uit aan ons. Wij zijn een social media marketing bureau Apeldoorn (omgeving). Onze specialiteit is het creëren, schrijven en delen van content voor social media posts én social selling, voor ons een onmisbaar onderdeel van social media marketing. Onze nadruk ligt op LinkedIn en Facebook.

Wil jij alles weten over social selling, download dan hiernaast onze social selling tips.

 

Onze social media marketing diensten

Wat wij voor jou of samen met jou kunnen doen:

  • je doelgroep en jouw ideale klant bepalen;
  • onderzoeken wáár op social media jouw klanten zich bevinden;
  • jouw zakelijke social media profiel(en) opzetten en beheren;
  • social media campagnes opzetten en beheren;
  • adverteren op LinkedIn of Facebook.

 

Het social media abonnement

Als je regelmatig en met kwalitatief goede posts zichtbaar wilt zijn op social media, kies dan voor het social media abonnement. Dat stemmen we helemaal af op jou en jouw klanten: Vooraf kies je voor een vast aantal blogs per maand, en/of een vast aantal posts op social media. Daar betaal je een vast bedrag per maand voor.

 

Dus, vind jij social media tijdrovend en veel gedoe? Met een social media abonnement nemen wij je al het werk (en het gedoe) uit handen, of zoveel als jij wilt. Klinkt je dat als muziek in de oren? Neem dan contact met ons op.

 

Over Apeldoorn

Apeldoorn ligt midden op de Veluwe en is een ondernemende en groene stad.

Ons social media marketing bureau Apeldoorn is er speciaal voor ondernemers en B2B-bedrijven in Apeldoorn en omgeving die ondersteuning in hun social media marketing kunnen gebruiken. Kennismaken? Neem dan contact met ons op.

links:

Gemeente Apeldoorn

Uittips in Apeldoorn

ocial media marketing bureau apeldoorn

Download hier de Whitepaper!




Stuur mij:

Content marketing voor de B2B markt
Alles wat jij wil weten over Social Selling