Social media marketing bureau Deventer

Nog even een berichtje sturen naar een oud-collega via LinkedIn. Of het laatste nieuws op Facebook checken. Heb je de laatste foto van een vriend op Instagram al bekeken? Privé is social media niet meer weg te denken uit onze dag. Herkenbaar?
Maar hoe zit dat met je bedrijf? Vraag jij je af hoe je social media kunt gebruiken voor je bedrijf? Om nieuwe klanten te krijgen? Misschien wil je wel zakelijk ‘iets’ met social media doen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je geen zin of tijd om je ook nog met social media bezig te houden?
Ben jij op zoek naar een social media marketing bureau Deventer of omgeving? Soldit!, is gevestigd in Zutphen. Social media inzetten voor onze klanten is onze specialiteit.  

 

Online zichtbaar op social media

Regelmatig iets nieuws delen op je zakelijke profiel is een eerste begin om online zichtbaar te zijn. Het is het beste om dat regelmatig te doen zodat je ‘volgers’ je vaker voorbij zien komen. Dat is belangrijk, want hoe vaker ze je ‘zien’ hoe meer ze je bedrijf leren kennen. En hoe beter ze je kennen, hoe sneller ze je klant willen worden als ze iets nodig hebben van jouw producten of diensten.

Informatief is een ander sleutelwoord, want je moet wel iets delen wat voor je volgers relevant is. Dus iets waar ze echt wat aan hebben.

Eigenlijk geldt dat voor alle social media platforms. Ze hebben wel allemaal hun eigen gebruikersgroep (doelgroep) LinkedIn is vooral voor professionals, en werkgerelateerd. Facebook is vooral voor privé berichten van mensen, al is daar ook een zakelijke pagina voor je bedrijf mogelijk.

 

Zakelijke social media tips

Als je social media zakelijk wilt inzetten is het belangrijk om te weten voor wie je werkt. Dus zorg dat je scherp hebt wie jouw klanten zijn. Of wie jouw ideale klant is. Daar schreven we laatst dit blog over

Daarnaast is het belangrijk dat je weet op welk social media platform jouw klanten het meest actief zijn.

Bijvoorbeeld, zit jouw klant op LinkedIn, dan heeft een Facebook advertentie niet zoveel effect. Dan wil je vooral op LinkedIn zichtbaar zijn.

Als je weet wie je klant is en waar zij het meeste tijd op doorbrengen dan kun je daar je social media aanpak op toespitsen. Want dan wil je vooral dáár posts, content en blogs voor maken.

 

Social media marketing uitbesteden?

Is social media marketing voor jou vooral heel ingewikkeld? Of heb je echt geen tijd om je daar ook nog bezig mee te houden? Besteedt het uit aan Soldit! Wij schrijven, creëren en delen content voor social media van onze klanten. Daarbij maken we dankbaar gebruik van social selling, dat is voor ons  een onmisbare schakel in social media marketing. Onze nadruk ligt op LinkedIn en Facebook.

De Soldit! social media marketing aanpak

Wat wij voor jou of samen met jou kunnen doen:

  • Je doelgroep en jouw ideale klant bepalen;
  • onderzoeken wáár op social media jouw klanten zich bevinden;
  • jouw zakelijke social media profiel(en) opzetten en beheren;
  • social media campagnes opzetten en beheren;
  • adverteren op LinkedIn of Facebook.

 

Social media abonnement

Wij hebben ook een social media abonnement wat je naar jouw wensen kunt samenstellen:

  • Een vooraf afgesproken vast aantal blogs per maand en/of;
  • Een vast aantal posts op de social media platforms die voor jouw bedrijf het effectiefste zijn;
  • Voor een vast bedrag per maand.

Dat zorgt ervoor dat jij regelmatig en met kwalitatief goede posts aanwezig bent op de social media platforms die het beste bij jouw klanten en je bedrijf passen.

Met dit abonnement nemen wij je al het werk (en het gedoe) uit handen, of zoveel als jij wilt.

Klinkt je dat als muziek in de oren? Neem dan contact met ons op.

Over Deventer

Hanzestad Deventer ligt aan de IJssel en werd al in het jaar 952 vermeld als stad. Daarmee is het een van de oudste steden van Nederland. In het centrum zijn er nog altijd veel historische gebouwen te vinden.

links:

Gemeente Deventer
VVV Deventer

social media marketing bureau deventer

Download hier de Whitepaper!
Stuur mij:

Content marketing voor de B2B markt
Alles wat jij wil weten over Social Selling