Social media marketing bureau Zutphen

Nog even snel op Facebook scrollen. Even kijken wat een vriend gedeeld heeft op Instagram. Of op zoek naar een nieuwe baan op LinkedIn. Privé gebruiken we social media alleen maar vaker. Jij ook?
Dat is privé, maar vraag jij je af of je deze platforms ook kunt inzetten voor je bedrijf en om nieuwe klanten aan te trekken? Of weet je wel dat het kan, maar heb je geen idee wat je dan steeds moet delen, of ontbreekt je gewoon simpelweg de tijd om ook nog iets met social media te doen?
Wij zijn Soldit!, een social media marketing bureau Zutphen en gespecialiseerd in social media voor onze klanten.

 

Aanwezig zijn op social media

Als je een zakelijk profiel hebt op een social media platform, is het handig om daarop regelmatig iets nieuws te delen. Regelmatig is het sleutelwoord, omdat je ‘volgers’ je dan steeds weer ‘voorbij zien komen’. Hoe vaker ze iets van je zien, hoe bekender je bij ze wordt. En hoe eerder ze je willen benaderen als iets nodig hebben wat jij aanbiedt.
Regelmatig én informatief, zodat je iets deelt wat je volgers van jou willen horen of leren.

Eigenlijk is dat voor alle social media van toepassing. Ze hebben wel allemaal een eigen doel of gebruikersgroep. LinkedIn is voor professionals, dus vooral zakelijk of werkgerelateerd, Daarentegen gebruiken mensen Facebook vooral privé. Ook daarop is trouwens een zakelijke pagina mogelijk.

 

Tips voor zakelijk gebruik social media

Bij zakelijk gebruik van social media is het allereerst belangrijk dat je heel scherp hebt wie jouw klanten zijn, of met wie je het liefste werkt. We schreven laatst een blog over jouw ideale klant. Dat blog lees je hier.

Daarnaast wil je weten wáár jouw klanten zich online bevinden. Dus op welk social media platform zijn zij vooral actief?

Bijvoorbeeld: als jouw klant vooral op LinkedIn actief is, dan is het voor jou effectiever om op LinkedIn aanwezig te zijn, dan dat je info op Facebook deelt. Klinkt logisch, toch?

Weet je wie je klant is en waar zij zich online bevinden, dan kun je daar je social media strategie op aanpassen. En dáár content, posts en blogs voor creëeren.

 

Social media marketing uitbesteden?

Maakt dat alles social media marketing ingewikkeld en tijdrovend voor jou? Besteed het dan uit aan Soldit! Wij zijn een social media marketing bureau Zutphen.

Onze specialiteit is het creëren, schrijven en delen van content voor social media posts én social selling, voor ons een onmisbaar onderdeel van social media marketing. Wil jij alles weten over social selling, download dan hiernaast onze social selling tips. Onze nadruk ligt op LinkedIn en Facebook.

 

Onze social media marketing diensten

Wat wij voor jou of samen met jou kunnen doen:

  • Je doelgroep en jouw ideale klant bepalen;
  • onderzoeken wáár op social media jouw klanten zich bevinden;
  • jouw zakelijke social media profiel(en) opzetten en beheren;
  • social media campagnes opzetten en beheren;
  • adverteren op LinkedIn of Facebook.

 

Het social media abonnement

Als je regelmatig en met kwalitatief goede posts zichtbaar wilt zijn op social media, kies dan voor het social media abonnement. Dat stemmen we helemaal af op jou en jouw klanten:

Vooraf kies je voor een vast aantal blogs per maand, en/of een vast aantal posts op social media. Daar betaal je een vast bedrag per maand voor.

Dus, vind jij social media tijdrovend en veel gedoe? Met een social media abonnement nemen wij je al het werk (en het gedoe) uit handen, of zoveel als jij wilt. Klinkt je dat als muziek in de oren? Neem dan contact met ons op.

 

Over Zutphen

De oude hanzestad Zutphen ligt aan de IJssel. De historische overblijfselen in de stad dragen nog steeds bij aan de gemoedelijke sfeer.

links:
Gemeente Zutphen
VVV Zutphen

Download hier de Whitepaper!

social media marketing bureau zutphen (2)
Stuur mij:

Content marketing voor de B2B markt
Alles wat jij wil weten over Social Selling