Soldit! Advies

Soldit Advies

Jeroen Veenstra van Soldit! Advies begeleidt en adviseert ondernemers (in spé) naar gezonde groei en verzelfstandiging.

Hij heeft een reële blik op het ondernemerschap. We stellen voor de start heldere doelen op.

Met deze doelen gaat de ondernemer stap voor stap zelf aan de slag. We houden de lijnen kort en sturen bij waar nodig. Maar uiteindelijk is het de ondernemer die het zal moeten doen!

Soldit! Advies werkt persoonlijk, praktisch en kleinschalig. Geen 3-delig pak, maar gewoon no-nonsens en dichtbij de klant.

Samen optrekken is voor ons het antwoord om echt verder te komen in ondernemerschap.

 

 

Zullen we kennismaken?Ondernemers adviseur

Ondernemers adviseur

In dit traject  zullen jij en  je bedrijf een stevige impuls krijgen. Samen zullen we je bedrijf op verschillende gebieden doorlichten en kijken we waar deze vernieuwd en verbeterd kan worden. Als ondernemer ga je zelf aan de slag om het aan te pakken. Wij staan je bij.

 

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

Door persoonlijke coaching behaal je resultaten met een  duurzaam rendement. Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke waarden en talenten, doorbreekt gedragspatronen en gaat effectiever functioneren.

Ondernemersplan / BMC

Business model canvas

Soldit! Advies helpt bedrijven en starters met het ontwikkelen en opstellen van een ondernemersplan. Ook innoveren we bestaande businessmodellen met behulp van Business Model Canvas. Ideeën genereren, tot alle puzzelstukjes passen. Het resultaat: Een nieuw businessmodel!

Over Jeroen Veenstra

Jeroen Veenstra

Ik word omschreven als echt een mensen mens. Of het voor een groep mensen staan is of 1 op 1 ik voel mij als een vis in het water bij mensen. Al vroeg in mijn leven begon de passie voor ondernemen. Op mijn 19de startte ik een winkel. Helaas is dit avontuur niet succesvol afgelopen. Als ik toen wist wat ik nu weet dan had ik het anders aangepakt. Inmiddels ben ik al weer jaren aan het ondernemen en dit gaat met de gebruikelijke ups en downs. Door mijn ervaring is ook de passie ontstaan om (startende) ondernemers of ondernemers in spé te adviseren en ondersteunen.

Mijn motto is dan ook: Als je snel wil gaan, ga alleen. Als je ver wil komen, ga samen.