Veel gestelde vragen

We hebben de veel gestelde vragen op een rijtje gezet.

Zit je vraag er niet bij stel deze gerust. We nemen dan persoonlijk contact met je op. Daarnaast delen we via onze social media kanalen en op onze blog pagina inhoudelijke kennis en informatie over onderwerpen zoals: b2bmarketing, acquisitie, social selling, Hoe je hoger in Google kunt komen, telemarketing en andere onderwerpen…

Meer weten?

 

Soldit! is een marketing & sales bureau wat houdt dit in?

Soldit helpt bedrijven met het verkopen vermarkten van producten en diensten voor andere bedrijven. Met de marketing zorgen we dat producten en diensten onder de aandacht te brengen. Indien gewenst verzorgen we met het sales bureau dat de leads worden op gevolgd. En dat er daadwerkelijk afspraken worden gemaakt voor bedrijven.

 

Jullie verkopen onder andere via het Marketing-as-a-Service model. Hoe werkt dat?

Marketing-as-a-Service is een vorm waarmee voor een vast bedrag per maand marketing activiteiten uit handen worden genomen. Zie het als een marketing afdeling op afstand. Een heel team met specialisten voor de fractie van de prijs van een medewerker in dienst.

 

Ik zie dat jullie marketing als abonnement aanbieden. Hoelang moet ik dit afsluiten

Aan onze marketing abonnementen zitten geen tijdsduur verbonden. Dus het kan vanaf 1 maand worden aangesloten. Resultaten zijn direct meetbaar. Vaak worden de resultaten na een paar maanden zichtbaar. Vandaar dat we met de meeste van onze klanten minimaal 3 tot 6 maanden onderweg gaan.

 

Kan ik tussentijds stoppen met het abonnement?

Omdat je geen contract afsluit kun je ieder moment stoppen.

 

Ik zie dat jullie met meerdere mensen werken. Heb ik een vast aanspreekpunt?

Iedere klant heeft een vast aanspreekpunt. Deze account/marketing manager heeft maandelijks contact om de voortgang en resultaten te bespreken. Ook is hij/zij op de hoogte van de laatste trends in jouw branche en zal deze bespreken en desgewenst de campagne bijsturen of adviseren om bij te stellen.

 

Veel marketing bureau’s kunnen geen resultaten garanderen. Hoe zit dat bij jullie?

Resultaat gerichte marketing dat is waar we voor staan. Wij geloven dat alles wat je aandacht geeft groeit. We zullen verwachtingen en resultaten bespreken en delen. We zullen er alles aan doen dat jouw bedrijf zichtbaar wordt bij je doelgroep. Je omzet zal hierdoor gaan stijgen.

 

Naast de abonnementen zie ik ook losse diensten staan. Kan ik deze diensten afnemen zonder dat ik een abonnement heb bij jullie?

Natuurlijk zijn al onze produkten los af te nemen! Wij gaan samen met onze klanten voor het beste resultaat. Met of zonder abonnement.

 

Jullie schrijven blogs kan ik dit ook als abonnement afnemen?

Wij bieden diverse vormen van content aan denk aan blogs, long copy blogs (extra lange blogs waar Google blij van wordt), White papers, e-books, website teksten. Deze diensten bieden we aan als abonnement en ook los. Wij gaan altijd voor het hoogst haalbare resultaat voor onze klanten, vandaar dat onze voorkeur uitgaat naar een langdurige samenwerking. We bieden blog abonnementen aan vanaf 2 blogs per maand incl. verspreiden.

 

Moet ik de content zelf plaatsen?

Je mag de content zelf plaatsten. Neem je daarentegen een abonnement bij ons af dan wordt dit voor je geregeld.

Bel mij!

Veel gestelde vragen

Kennis maken?