Wat is een website scan?

Wat is een website scan

Website scan van Soldit

Een website scan van Soldit! biedt je belangrijke inzichten waar je mee verder kunt. Wij horen vaker van bedrijven dat zij enkele jaren geleden al eens een website scan hebben laten uitvoeren en op basis daarvan de website hebben geoptimaliseerd. Fantastisch! Dan weet je dus hoeveel het je op kan leveren. Helaas is het zo dat de regels en richtlijnen met betrekking tot optimalisatie van websites veranderd zijn. Het is dus heel goed mogelijk dat je website nu niet meer up to date is.

 

Hoe vindbaar is jouw website?

Het is goed om te weten hoe goed jouw website online vindbaar is via de zoekmachines. We hebben het dan natuurlijk niet over je websiteposities waar je voor betaalt, maar over de posities van je website in de organische resultaten van Google. Hoe vindbaar ben jij dan? Veel bedrijven laten de website eenmalig optimaliseren en verwachten dat de verkregen goede posities behouden blijven. Niets is minder waar. Een nieuwe website scan van Soldit! biedt je inzicht in je meest actuele online vindbaarheid.

 

Meer dan alleen maar keywords

Een website scan kan je laten zien op welke punten je website uitstekend in elkaar zit en op welke punten verbeteringen mogelijk zijn. Er wordt wel eens gedacht dat goede posities worden verkregen met het gebruik van sterke keywords alleen. Ook dit is niet juist. Natuurlijk zijn keywords belangrijk, maar er zijn meer zaken die een rol spelen. Hierbij kun je denken aan linkbuilding, aan een optimale laadsnelheid van webpagina’s en aan content met een hoge informatieve waarde, zoals video’s, blogs en whitepapers. Dit is slechts het topje van de SEO-berg!

 

Kies voor een uitgebreide website scan van Soldit!

Soldit! biedt jou een uitgebreide en zeer complete website scan aan, waarbij wij alle belangrijke onderdelen van je website toetsen. Uiteraard delen we de resultaten met je, zodat je een goed inzicht hebt in de scores van je website. Er zijn vrijwel altijd belangrijke verbeterpunten. Natuurlijk kunnen wij je adviseren over de te nemen stappen om jouw website te optimaliseren.

 

Heb jij interesse in een website scan van Soldit!? Vul hier je gegevens in. Of neem direct contact met ons op.

Vul je gegevens in voor de scan!👇

 

 

Jeroen

Jeroen Veenstra, gespecialiseerd in b2b marketing en sales. Hij weet als geen ander dat we in een veranderen­de tijd zitten. Het aankoopgedrag van bedrijven verandert van push naar pull. En bedrijven doen geen zaken met bedrijven maar met mensen. Met resultaat gerichte marketing zorgt hij ervoor dat bedrijven succesvol groeien. Jeroen gebruikt dan ook diverse tools en strategieën om het veranderde koop proces van bedrijven te benaderen. Heb je vragen hoe hij dat doet? Mail of bel Jeroen persoonlijk op jeroen@soldit.nl en 06 53 54 81 09.