Zakelijk blog uitbesteden

Opvallen met de informatie die je deelt? In een zakelijk blog laat je zien waar jouw expertise ligt en vooral waarmee je jouw klant het beste kan helpen. Geen tijd of zin om zelf te schrijven? Besteed het schrijven van je blogs dan uit aan Soldit!

Waarde bieden

Met een zakelijk blog wil je de lezer dus waarde bieden. Een probleem oplossen. Of  uitleggen waarom hij speciaal bij jou moet zijn. Omdat jij daar nou eenmaal ontzettend veel van weet. In een zakelijk blog laat je zien dat jij dé expert bent op dit gebied.

Meer klanten en meer omzet

Opvallen met je zakelijke blog doe je ook als je regelmatig een nieuw blog plaatst. Steeds nieuwe informatie deelt. En daarmee steeds weer een andere oplossing bieden. Of een ander aspect van het onderwerp belichten. Dat zorgt er ook voor dat je Top of mind bent bij de lezer die regelmatig jouw blogs leest. Top of mind wil je zijn, want dan denkt iemand aan jou en jouw bedrijf op het moment dat hij je nodig heeft en neemt contact met je op.  

Zo draagt je blog dus bij aan meer klanten en meer omzet.

Hoger in zoekresultaat Google

Een andere reden waarom een zakelijk blog op je site belangrijk is, is Google. Want met

een regelmatig blog, en dus regelmatige updates van je website, zorg je ervoor dat je goed gevonden wordt in Google en je website omhoog gaat in de zoekmachines.

Blog ondersteunt je social selling

Wij zijn overtuigd van de kracht van social selling, wat begint met het online opbouwen van een relatie met een potentiële klant. Dat helpt om top of mind te komen. De lezer van je blog wordt dan ineens een ‘warme lead’ en sneller een echte klant. Een goed zakelijk blog is daarom een belangrijk onderdeel van social selling.

Zakelijk blog uitbesteden

Ben je overtuigd van de voordelen van een zakelijk blog? En vraag je je vooral af waar je  de tijd vandaan haalt om blogs te gaan schrijven? Tijd die je niet kunt besteden aan je klanten. Heb je geen idee over welke onderwerpen je kunt schrijven? Of gaat schrijven jou niet zo makkelijk af?

Besteedt dan het schrijven van je blogs aan ons uit. Onze ervaren tekstschrijvers zijn gespecialiseerd in het schrijven van aansprekende teksten die gevonden worden.

Het resultaat:
– Jij hebt regelmatig een blog hebt voor je website.
– Je komt meer en meer top of mind bij je potentiële klant.
– Je site komt hoger in de zoekresultaten van Google.

Wat kost dat?

Betekenis blog

Download hier onze whitepapers!
Stuur mij:

Content marketing voor de B2B markt
Alles wat jij wil weten over Social Selling